Betalingsmogelijkheden

veilig online betalen

Alle dataverkeer van deze website is d.m.v. een SSL verbinding versleuteld

U kunt uw bestelling op verschillende manieren bij ons betalen.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij ons afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de website van Skrill. U wordt daar gevraagd uw bank en een aantal andere gegevens in te vullen. Daarna autoriseert u de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden automatisch geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Na de ontvangst van de betaling versturen wij uw bestelling.

BANCONTACT (BelgiŽ)

Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij ons afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Hoe werkt Bancontact?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met Bancontact wilt betalen. (Alleen als Uw factuuradres in België is). Wij sturen U een een mail met een link naar een Bancontact-betaling, zodra de bestelling gereed staat. (Dit kan soms 1 werkdag duren)

Na de ontvangst van de betaling versturen wij uw bestelling.

Vooraf per bank

U maakt het factuurbedrag binnen 3 dagen over op onze ING bankrekening. Na bijschrijving van het factuurbedrag op onze rekening versturen wij uw bestelling.

Hoe werkt het?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u vooraf per bank wilt betalen. Klik hiervoor op het keuzerondje bij deze betalingsmogelijkheid en daarna op "verder". U vult uw gegevens in, controleert uw bestelling en wanneer alles klopt verstuurt u de bestelling. U ontvangt in uw mailbox een bevestiging van uw bestelling. U maakt het factuurbedrag binnen 3 dagen over op onze ING bankrekening (deze gegevens staan vermeld op de orderbevestiging).

Na de ontvangst van de betaling versturen wij uw bestelling.

Creditcard

Wij accepteren betalingen met uw creditcard via betalingsprovider Sisow.
(Visa & Mastercard)

Hoe werkt betalen met uw creditcard via Sisow?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met creditcard wilt betalen. Wij sturen U een een mail met een link naar een creditcardbetaling via betalingsprovider Sisow, zodra de bestelling gereed staat. (Dit kan soms 1 werkdag duren)

Na de ontvangst van de betaling versturen wij uw bestelling.

PayPal rekening

Wij accepteren betalingen met uw PayPal-rekening.
(Of Visa & Mastercard via Paypal)

Hoe werkt PayPal?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met PayPal wilt betalen. Klik hiervoor op het keuzerondje bij deze betalingsmogelijkheid en daarna op "verder". Vervolgens wordt u doorgeleid naar de PayPal-website waar u kunt inloggen op uw PayPal rekening. U wordt gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw PayPal-rekening afgeschreven en wij worden automatisch geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
Bij betaling via PayPal hebt u recht op kopersbescherming.

Na de ontvangst van de betaling versturen wij uw bestelling.

Voor meer informatie over PayPal en kopersbescherming: www.paypal.com

StartBetalingsmogelijkhedenLeveringsvoorwaardenPrivacyVerzendkosten© Aruna Klankschalen & Windchimes