Bestellen:

  • Koshi windchimes
  • Zaphir windchimes
  • Windchime sets
Foto van Ada de GraafDeze webshop is van Aruna Klankschalen (www.klankschalen.com). Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van klankschalen en andere klankinstrumenten die een meditatieve sfeer creëren. 


Ada: In ons bedrijf ben ik veel met klanken bezig. Maar muziek is niet alleen mijn werk, ook mijn hobby. Ik vind het heerlijk om in een koor mijn altstem te laten klinken zodat deze zich voegt in een zuiver akkoord met de stemmen van de sopranen en bassen. Net zo mooi is het voor mij om een klankschalenset samen  te stellen, schalen te zoeken die qua toon harmonieus met elkaar samen gaan. Een inspiratiebron.
En als het in het leven even niet meezit dan pak ik mijn set met vier Koshi's en geniet van de tere, serene klanken die prachtig samen klinken. Echt een aanrader!


Foto van Symo LastSymo: Tijdens een workshop klankschaal smeden heb ik een heel weekend geklopt en gepolijst met als resultaat een klein, helder klinkend klankschaaltje. Diep respect heb ik sindsdien voor de ambachtslieden die onze klankschalen maken.
In ons bedrijf doe ik vooral de inkoop en de administratie. Het computerwerk  heeft als valkuil dat ik soms teveel in mijn hoofd zit. Zo fijn is het om dan even  de Koshi Aria te beluisteren. Deze lieflijke klanken kunnen me echt raken.


Afhalen.
Als u de windgongs liever ophaalt en even kennis wilt maken met ons bedrijf, dan is dit mogelijk. Graag wel even een afspraak maken.
Dit kan op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

 

Aruna Klankschalen & Windchimes
Ada de Graaf & Symo Last
Wilhelminaweg 96
(boven de Koffiethuiswinkel)
6951 BS Dieren


tel. 0313-633338
BTW-nummer: NL8169.85.716.B01
K.v.K. nr. 30109467

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Na ontvangst van uw bericht zullen wij contact met u opnemen.